• Post author:
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Η Mesis Hellas ΑΕ μεγαλώνει και αλλάζει. Ο όμιλος μας ξεκινάει το 2021 εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή. Μια νέα εποχή για την αγορά των αυτόνομων επιχειρηματιών του λιανεμπορίου, μια εποχή, που θα φέρει ένα φάσμα νέων δυνατοτήτων.

footer

Μεγαλώνουμε μαζί

Έως σήμερα, ο όμιλος μας ήταν δίπλα στα μικρά καταστήματα, με συνεχή επικοινωνία, συνεχή ταξίδια, κοντά στον επιχειρηματία με την παροχή ενός ανταγωνιστικού πακέτου εμπορικών συμφωνιών με 110 προμηθεύτριες εταιρείες.

Από σήμερα, ο όμιλος μας μετονομάζεται σε Mesis Group και αλλάζει πρόσωπο, προκειμένου να μπορούμε να προσφέρουμε σύγχρονες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, παραμένοντας πάντα δίπλα στα μικρά καταστήματα

Η νέα εταιρική μας επωνυμία λέγεται ΑΝΘΕΝ ΙΚΕ, με ΑΦΜ 801420020. Η νέα εταιρεία λειτουργεί σε δύο χώρους: στο κέντρο της Αθήνας, στον Κεραμεικό, στην Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως 23 και στην αποθήκη μας στην, οδό Παναγιάς Προυσιώτισας, στον Ασπρόπυργο (Συνημμένα θα βρείτε τα πλήρη εταιρικά μας στοιχεία) .

Η ΑΝΘΕ ΙΚΕ είναι η εταιρεία, κάτοχος του σήματος Mesis Group και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της COOP ITALIA στην Ελλάδα.

 

Ο Όμιλος Mesis θα μπορεί να προσφέρει στα μέλη της μια νέα γενιά δυνατοτήτων:

τι είναι όμιλος αγορών

Νέα εμπορική πολιτική

Παροχή μέσω των αποθηκών μιας νέας εμπορικής πολιτικής με στόχο να αναβαθμίσουμε τις δυνατότητες των καταστημάτων μας.

 

MesisNet

Διασύνδεση και συνεχή επικοινωνία με τα μέλη, μέσω των νέων contact group μας στα social media, το MesisNET.

Δείτε περισσότερα εδώ:

 
mesis net
Mesis Promo Pack

Mesis PromoPack

Παροχή στα μέλη ενός πρωτοποριακού πακέτου προβολής & προώθησης, το Mesis PromoPack, με τη δυνατότητα έκδοσης φυλλαδίου, τη δυνατότητα στησίματος Minisite και τη δυνατότητα προβολής μέσω των social media.
Δείτε περισσότερα εδώ:

 

Επιπλέον δυνατότητα δημιουργίας ενός πακέτου προβολής και προώθησης του ομίλου στο σύνολό του, αλλά και των μελών του  ξεχωριστά, μέσω του νέου μας τμήματος μάρκετινγκ.

Η μετεξέλιξη του ομίλου μας ξεκίνησε με το σύγχρονο και πρωτοποριακό μας νέο site, www.mesisgroup.gr. Και θα συνεχιστεί με το στήσιμο μέσω social media ενός σύγχρονου δικτύου συνεχούς επικοινωνίας με τα μέλη μας και τους προμηθευτές μας, και θα αναβαθμιστεί μέσω της νέας πρωτοποριακής πολιτικής marketing.  

 

Το παντοπωλείο περνάει σε μια νέα εποχή, δυναμώνει, εξελίσσεται και αναπτύσσεται, γιατί συμμετέχει και δικτυώνεται στον όμιλο του, στον Όμιλο Mesis.

Αφήστε μια απάντηση