Σχετικά με τον όμιλο Mesis

whoweare

Για μας στoν Mesis group η ομάδα της λιανικής τροφίμων, η οποία περιλαμβάνει τα καταστήματα mini market, τις τοπικές αλυσίδες super market και τα καταστήματα ευκολίας (convenience store), ανήκουν σε μία και μόνο κατηγορία επιχειρηματιών, στην κατηγορία του παντοπώλη.

Είναι ο/η επιχειρηματίας ραχοκοκαλιά της γειτονιάς μας, της τοπικής κοινωνίας και εν τέλει της ελληνικής οικονομίας.

Η παντοπώλης παραμένει παρούσα στην γειτονιά, στο χωριό, στο νησί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των καταναλωτών της, τιμώντας την μακρόχρονη ιστορία του παντοπωλείου στην χώρα μας.

Εμείς στoν όμιλο Mesis με την σειρά μας, εξυπηρετούμε μια ομάδα 410 παντοπωλών από όλη την Ελλάδα.

Μέλη σε όλη την Ελλάδα
0

• Τους στηρίζουμε, αποτελώντας το εμπορικό τους τμήμα
• τους βοηθάμε με τις τεχνικές συμβουλές μας,
• τους αφουγκραζόμαστε με τα συνεχή ταξίδια μας
• και είμαστε πάντα στην διάθεση τους, κάθε μέρα.

Τι προσφέρει λοιπόν ο Mesis group στον κλάδο των παντοπωλών;

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε στα μέλη μας: 

  • Εμπορικές συμφωνίες με 105 προμηθεύτριες εταιρείες, από μεγάλες πολυεθνικές έως μικρές ελληνικές παραγωγικές μονάδες, υπηρεσίες εμπορικής υποστήριξης σε όλο το φάσμα της δουλειάς ενός παντοπωλείου, καθώς και πλήρη τεχνική υποστήριξη.
  • Είμαστε δίπλα στο μικρό μαγαζί και προσπαθούμε να βοηθάμε τους ανθρώπους, που με την καθημερινή δουλειά τους στηρίζουν τις τοπικές τους κοινωνίες από άκρη σε άκρη της χώρας.
  •  Πλέον, ο Mesis group αλλάζει και προοδεύει, αυξάνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα μέλη της και προσπαθώντας να φέρει το παντοπωλείο πιο κοντά στην σύγχρονη λιανική.  

Η εγγύτητα, η καθημερινή ευκολία και η προσωπική σχέση των παντοπωλών με τους καταναλωτές αποτελούν όπλα προώθησης, τα οποία με τις νέες τεχνολογίες μπορούν να γίνουν ισχυρά όπλα ανάπτυξης της αγοράς.

Ο/Η παντοπώλης αποτελεί μια καθημερινή ιστορία της τοπικής κοινωνίας και ο Mesis group θέλουμε να είναι η καθημερινή βοήθεια των παντοπωλών, των μελών μας.

Το παντοπωλείο περνάει σε μια νέα εποχή, δυναμώνει, εξελίσσεται και αναπτύσσεται, γιατί συμμετέχει και δικτυώνεται στον όμιλο του, στον όμιλο Mesis.

Μεγαλώνουμε μαζί

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η πολύχρονη ενασχόλησή μας με τον χώρο του retail μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις σε προβλήματα που ανακύπτουν συχνά.

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

Πάντα δίπλα σας, από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο ζήτημα που σας απασχολεί και με υποστήριξη υψηλού επιπέδου.

συγχρονεσ υπηρεσιεσ

Συνεχής έρευνα και αξιοποίηση των δεδομένων και των νέων τεχνολογιών, που μας φέρνουν πιο κοντά και πιο δυνατούς στην σύγχρονη πραγματικότητα

Μεγαλώνουμε μαζί

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η πολύχρονη ενασχόλησή μας με τον χώρο του retail μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις σε προβλήματα που ανακύπτουν συχνά.

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

Πάντα δίπλα σας, από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο ζήτημα που σας απασχολεί και με υποστήριξη υψηλού επιπέδου.

συγχρονεσ υπηρεσιεσ

Συνεχής έρευνα και αξιοποίηση των δεδομένων και των νέων τεχνολογιών, που μας φέρνουν πιο κοντά και πιο δυνατούς στην σύγχρονη πραγματικότητα

Η συνένωση των τζίρων αγορών προσφέρει το πλεονέκτημα στον επιχειρηματία να αγοράζει φθηνότερα τα προϊόντα, που εμπορεύεται. Έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ξεπεράσει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το οποίο είναι η συμπίεση σε κρίσιμο βαθμό του περιθωρίου κέρδους από τις προμηθεύτριες εταιρείες.

Επίσης, ο όμιλος Mesis προσφέρει υπηρεσίες συμβουλών και υποστήριξης στα μέλη του, παρέχοντας στους επιχειρηματίες τα μέγιστα δυνατά οφέλη από την συνεργασία μέσω του ομίλου.

Στόχος του ομίλου μας είναι η συνεχής ανάπτυξη του σε όλους του τομείς για να δίνει στα μέλη του συνεχώς πιο βελτιωμένη υποστήριξη.

Ο Mesis Group είναι όμιλος συνεργασίας επιχειρήσεων, που σκοπό έχει να ενώσει δυνάμεις για να επιτύχει τις μεγαλύτερες δυνατές εκπτώσεις στις αγορές τους

Συμβουλευτική

Προσωπική σχέση με τους εκπροσώπους του ομίλου μας ανά περιοχή. Εμπορικές συμβουλές και υποστήριξη.

Διαχείριση

Διαχείριση και απόδοση όλων των συμφωνιών με τη βιομηχανία

Ανάλυση

Όλα τα στοιχεία που συλλέγονται, τόσο εσωτερικά, όσο και οι τάσεις της αγοράς

Έρευνα

Συνεχής ενημέρωση από πολλές και διάφορες πηγές για τις εξελίξεις στην αγορά

FAQ

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Ο όμιλος αγορών είναι…

Το Mesis Net είναι μια πολύ εξελιγμένη μορφή δικτύωσης μεταξύ των μελών που στόχο έχει τη συνεχή και άμεση επικοινωνία μεταξύ τους, κάτι πολύ βασικό για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή μας.

Το Mesis Promo Pack είναι ένα πακέτο προβολής των μελών, αλλά και του ομίλου στο συνολό του. Έντυπα, αλλά και ηλεκτρονικά ο όμιλος Mesis φροντίζει για την καλύτερη δυνατή προβολή των μελών του σε αυτή τη νέα εποχή της πληροφόρησης και της επικοινωνίας.

Για να γίνετε μέλος του ομίλου μας μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση online στη διεύθυνση: mesisgroup.gr/new-member ή εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 211 014 4854 και κάποιος εκπρόσωπός μας θα φροντίσει άμεσα να σας καθοδηγήσει.