Πως λειτουργεί

Ομάδα Facebook

Η ομάδα MesisGroup στο facebook είναι κεντρικό σημείο του δικτύου, καθώς εκεί μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ένα φόρουμ για ανάλυση προβλημάτων της επιχειρηματικής μας καθημερινότητας, παρουσίαση ιδεών και προτάσεων και ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των μελών μας. Μπορείτε να συνδεθείτε με το προσωπικό σας προφίλ στο facebook.

Χάρτης μελών

Ο χάρτης μελών, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον εντοπισμό των καταστημάτων του ομίλου μας, μας προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, όπως το να μάθουμε εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για τους συναδέλφους μας.

Ιστότοποι μελών

Σελίδα στην οποία αναφέρονται όλα τα μέλη που διαθέτουν ιστότοπο είτε στο Mesis PromoPacΚ, είτε ιδιόκτητη, είτε και τα δύο. Πολύ χρήσιμο για να ενημερωνόμαστε σχετικά με τη λειτουργία και τις ενέργειες των συναδέλφων μας.

Σελίδες facebook μελών

Σελίδα στην οποία αναφέρονται όλα τα μέλη που διαθέτουν σελίδα στο facebook. Πολύ χρήσιμο για να ενημερωνόμαστε σχετικά με τη λειτουργία και τις ενέργειες των συναδέλφων μας, αλλά και να τους υποστηρίζουμε όσο μπορούμε με την κοινοποίηση των αναρτήσεών τους που μπορεί να επηρεάσουν φίλους μας στην περιοχή τους.